dinsdag 3 mei 2011

Zomerkamp 2011

Zomerkamp 2011
Uch blanke broeders.

Mijn naam is Kluk Kluk. Ik ben het opperhoofd van de Yaqui stam. Wij leven op de grens tussen de Verenigde staten en Mexico.

Helaas wordt mijn stam al jaren bedreigd door rampspoed.
Overstromingen en daarna jaren van droogte hebben ervoor gezorgd dat onze voedselvoorraad nagenoeg verdwenen is.
Dit is allemaal de veroorzaakt door een blanke mannen die jaren geleden de rust verstoorden van onze voorvaders. Ze vernielden onze totempaal en namen de gouden vredespijp mee. Deze vredespijp heeft eeuwenlang voor vrede en voorspoed gezorgd. Echter sinds zijn verdwijning heeft geen enkele indiaan van onze stam nog gelachen.
Na jarenlang speuren over de hele wereld zijn we er achter gekomen dat de pijp zich in een klein landje bevindt dat men Nederland noemt en om precies te zijn in het dorpje Brunssum. Meer informatie hebben we helaas nog niet.
Daarom hebben  een grote expeditie opgestart. Van 9 juli t/m 13 juli a.s. zullen enkele stamleden hier naar toe komen om de pijp te zoeken. Tijdens mijn onderzoek hier in Limburg zag ik al een dappere groep Welpen die zeer geschikt zijn voor deze zware en spannende expeditie. Wij willen jullie dan ook van harte uitnodigen om mee te gaan zoeken naar onze gouden vredespijp.

Adoesja (Tot ziens in de taal van de Yaqui stam)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alle informatie op een rijtje:
Wanneer: van 9 juli t/m 13 juli
Waar: Scouting Sint Vicentius
           Bodemplein 43
           6443 CJ Brunssum
Kosten: €40,- p.p.

Inschrijven kan middels bijgevoegd inschrijfformulier tot 1 juni!! Enkele weken voor t kamp volgt meer gedetailleerde informatie in de vorm van een kampboekje. Het kampgeld kan over gemaakt worden naar rekeningnr. 1517.27.600 t.n.v. stg. Scouting Eygelshoven. Vermeld daarbij dat het kampgeld is en de naam van uw kind.

Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd bij een van de stafleden terecht!!