woensdag 9 februari 2011

Nieuws uit de jungle!!


                                                        Editie voorjaar 2011

Voor jullie ligt een nieuwe editie met nieuws uit de jungle. Hieronder vinden jullie informatie over enkele activiteiten en belangrijke data’s voor het voorjaar 2011

Aanvulling Stafteam
De afgelopen periode zijn we druk aan de slag geweest om het Welpenstaf-team te versterken.
Ralph Paulssen is na enkele jaren als staflid bij onze groep bij zowel de Explorers als de Scouts. Gezien het kleine aantal stafleden bij de Welpen heeft Ralph besloten om dit team te komen versterken.
Babs van Dijk is als programma-assistent bij het Welpenstafteam gekomen. Zij zal mee gaan helpen bij het organiseren en uitvoeren van programma’s.

Insignewerk
Tot eind april zullen een viertal bijeenkomsten in het teken staan van insignewerk. De kinderen hebben gekozen om het insigne Scouting en/of bewegen te behalen. Dit insigne is een erkenning voor de inzet tijdens deze activiteiten. Het is dan ook van belang dat men tenminste 3 van deze bijeenkomsten aanwezig is. Mocht dit niet lukken geeft dit dan even door aan de staf.

Welke opdrachten/activiteiten er nodig zijn voor het behalen van het insigne hangt de komende periode op in ons lokaal en/of onze internetpagina.


Activiteiten/vakanties

Hieronder volgt een overzicht met datums van de vakanties en activiteiten voor de komende maanden. Hierop staan de “gewone” troepbijeenkomsten op zaterdag niet vermeld.

Mocht je een keertje niet kunnen komen meldt je dan even af bij een van de stafleden. Dan kunnen wij hiermee rekening houden bij de organisatie van programma’s en/of eventuele inkopen die er gedaan moeten worden.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunnen jullie altijd bij onderstaande stafleden terecht!!


Groetjes,

Louis (Thijs)
Baloe (Bas)
Hathi (Ralph)
Bagheera (Babs)

Datum
Activiteit
30 januari
Insignewerk
12 februari
Installatie
19 februari
Insignewerk
26 februari
Insignewerk
5 maart
Geen troep i.v.m. Carnaval
19 maart
Insignewerk
1-2 april
Sint Jorisactiviteiten
30 april
Geen troep i.v.m. koninginnedag
8 mei
Geen troep i.v.m. Mei vakantie